torsdag 19 november 2009

....

LIVET SUGER VILL JAG LOVA ! Jag mår skit . . . Jag orkar vrkligen inte mera snart . allt är skit . Ta mig här ifrån bara . . .

måndag 16 november 2009

Flum

Dagen har vart flum . Stina tycker att den gamla Tintin kommit tillbaka . Vet inte , det kanske är så . Men jag känner själv att jag mår sämre än någonsin . Gått ner fem kilo iaf , YeY . En bra sak . Kände mig helt flum idag . Försökte väl dölja det som finns bakom fasaden av skratt . Jag orkar vrkligen inte mera snart . Kan dom bara inte ge en rätt diagnos och något sätt att få detta bättre . Jag sitter vaken hela nätterna , kan inte sova . Är rädd för hans ansikte som hela tidn dyker upp när jag stänger ögonen , hans hesa röst som fyller upp mitt huvud , så fort jag försöker slappna av .Det går bara inte , det borde funka inte såhär . Det ska inte vara såhär , vill inte att det ska vara såhär ! jag vill vara frisk , jag vill vara jag . Inte den andra . Den andra som tar upp min kropp . Den andra , han är dålig . Jag vill inte ha han här ! TA BORT HAN ! ! ! ! ! !

söndag 15 november 2009

Hjälp ?

Var på dop i gbg igår . De va väl najs . Trött var jag iaf . Ville bara sova . Idag Vaknade man 15.32 , hehe . Ja va trött som sagt . Humöret går väl fortfarande upp och ner som vanligt . Vill bara få den hjälp jag behöver , men finns det någon hjälp att få ? Ibland känns det inte så . Det känns som att alla stjälper isället för hjälper . Vill bara lämna allt bakom mig , och få må bra . Men samtidigt vill man inte lämna allt . Det är som ett skydd från verkligheten . Verkligheten skrämmer mig . Jag har mina små solstrålar ändå .
Anton , du anar inte vad du betyder för mig . Du är allt och lite till . Jag älskar dig , tack för att du finns <3 .

fredag 13 november 2009

Till ljudet av dina hjärtslag .

Till ljudet av dina hjärtslag , kan jag känna mig trygg .
Jag ligger bara här , andas tungt och lyssnar .
Lyssnar till de rytmiska slagen , som fyller mitt inre .
Din värme , din lukt . Dina armar tätt slingrade omkring mig .
Lugnet som fyller mig .
Kärleken som fyller upp hela rummet , energin du utstrålar.
Du är stark , även fast det är svårt just nu .
Det är inte enkelt . Men vi ska klara detta .
Det kommer att gå bra , det lovar jag dig . Vi ska kämpa .
Kämpa in till det sista .
Saker kommer att bli bättre , det lovar jag dig Mamma .
Läkarna kommer hitta en medicin till honom .
Vi måste tänka positivt nu .
Inte visa han att vi gråter .
Vi måste hålla inne tårarna Mamma .
Vi måste hålla ihop , även fast det kanske känns svårt .
Vi måste vara starka Mamma .
Jag ska också försöka .
Jag försöker dölja så mycket för dig ,
för jag vet att du har det så svårt redan .
Kom ihåg Mamma , att jag älskar dig.
Vi måste finnas för varandra .
Vi kommer klara detta Mamma ,
Vi kommer klara det <3>

Blogg

Jaha . Då har man skaffat en blogg också . Det var väl trevligt . Ska försöka ta mig tid så ofta som möjligt att sätta mig ner och skriva , det kommer väl dock ej bli allt för ofta . Sitter hemma hos mor för tillfället och kedjeröker och äter is . Har ju tagit håli tungan ( de e najs ) och svullnaden vill bara inte gå ner ! Mitt humör går upp och ner som vanligt , och jag har fått en diagnos av psykologen iaf . De va massa bokstäver och siffror och jag fattade precis noll . Men men . Går fortfarande på regelbundna möten där med mamma , och dom rotar i min barndom . Vet inte vad det ska vara bra för , eftersom mina problem är nu. Menmen . Nu ska ja ta och tända en ny cigg och knarka Manson . ByeBye <3