lördag 5 december 2009

.

Sitter hemma hos mamma , och tankarna snurrar runt i mitt huvud . Fick ett telefonsamtal igår som gladde mig oerhört mycket , men samtidigt fick mig att tänka tillbaka . Det liv jag hade en gång , är som bortblåst .
Tankarna irrar runt i huvudet , och vet inte vart de ska ta vägen .
Allt känns bara så , jobbigt .
Varför ska mitt liv gå ut på att sakna människor jag älskar ? Att inte få vara nära dem , inte se dem , höra deras röster , det är det jobbigaste just nu .
Rösterna i huvudet blir också värre , man kan inte urskillja någonting . Jag hör folk prata ,när ingen är i närheten . Jag hör barn som skriker, fast jag sitter helt själv . Jag hör män som bråkar , fast jag ligger i min säng och försöker sova .
Allt är kaos .

onsdag 2 december 2009

sitter inne hos Sofia , och gör noll . Min dag har varit , ja hur ska man säga , katastrofal ? allt har bara bajsat sig , pricis som man kunde tänka sig . Möte på bup imorn , YeY eller något sånt där . Vi sitter och pratar om min barndom för tillfället , ingenting som jag är speciellt pepp på om vi säger så . Kommr knappt ihåg något från när jag var liten , inte för att jag vill minnas precis då men . De små minnesbilderna jag har , hade jag gott kunnat leva utan . Allting känns bara så väldigt , svårt ( ? ) just nu . Varje dag bli en större kamp än dagen innan . Jag vill bara att mitt liv ska fungera normalt , jag vill inte känna som att " han " kontrolerar mitt liv längre . Jag vill kunna göra saker utan att höra hans röst i bakgrunden , jag vill kunna ligga på natten , och bara vara , utan hans skrik i mitt huvud . Jag vill kunna leva ! Jag vill vara fri från hans jävla existens ! Utan hans kommentarer som ekar inne i huvudet , kan han inte bara hålla käften ?? tydligen inte , eftersom jag hör han fortfarande . Ångest attacker har blivit till en vardags sak , långärmade höga tröjjor och halsdukar har blivit ett sätt att dölja hur jag avreagerar mig på . Jag vill inte svika Sofia , genom att visa henne vad jag gjort , när jag är den som sitter och berättar för henne varje kväll att hon själv inte ska göra så . Jag är så orolig , för min lilla prinsessa , hon äter inget , hon pratar knappt . Det enda som kommer fram är mummlanden emellanåt . Det går verkligen upp och ner med henne . Jag vill bara att hon ska få må bra , det gör så ont att se henne må såhär :( .
Saker och ting med mig själv har börjat skrämma mig . Inne i mitt huvud är det bara kaos , och jag vill göra saker med mig själv , som ´jag aldrig kunnat tänka på innan . Det är så mycket jag vill göra med mitt liv , men just nu känns det hopplöst . . .

.

I hurt myself today
To see if I still feel
I focus on the pain
The only thing that's real
The needle tears a hole
The old familiar sting
Try to kill it all away
But I remember everything


What have I become
My sweetest friend
Everyone I know goes away
In the end
And you could have it all
My empire of dirt
I will let you down
I will make you hurt

I wear this crown of thorns
Upon my liar's chair
Full of broken thoughts
I cannot repair
Beneath the stains of time
The feelings disappear
You are someone else
I am still right here

What have I become
My sweetest friend
Everyone I know goes away
In the end
And you could have it all
My empire of dirt
I will let you down
I will make you hurt

If I could start again
A million miles away
I would keep myself
I would find a way
Jag kan inte hitta några ord för tillfället , som stämmer mera överens på mig just nu .
Alla tankar , i huvudet . Jag vill bara att allt ska försvinna .
Jag vill att allt ska vara bra , jag vill inte må såhär längre .
Hitta något , istället för skiten jag håller på med , som får mig att må bra .